Reviews van bed en breakfast Ons Eigen Plekje in Vragender

ontspannen tussen
de weilanden & dorpen

Ontspannen doet u in de Achterhoek. Rondom Vragender bevindt zich prachtige natuur, waar u volop kunt fietsen en wandelen. Enkele mooie natuurgebieden zijn “Het Vragenderveen” en het prachtige “Zwilbrocker Venn, pal over de Duitse grens waar jaarlijks flamingo’s vertoeven. Naast de flamingo’s zijn er ook veel weidevogels, ganzen, kievieten en tureluurs te zien. Maak een heerlijke wandeltocht door de Achterhoek. Door kleine dorpen, over boeren erven en door mooie natuurgebieden. De veelzijdigheid maakt de Achterhoek daardoor erg aantrekkelijk voor elk type wandelaar.

Naast een heerlijke wandeltocht zijn er veel weekmarkten in de plaatsjes om Vragender heen, deze zijn het zeker waard om eens te bezoeken.

Fietsen in de Achterhoek is genieten van historie, natuur, prachtige fietspaden en fietsroutes. Veel gebruikt is het netwerk van fietsknooppunten dat u overal gemakkelijk in de streek kunt oppakken. Bij ieder knooppunt staat ter plekke een kaart van het gebied waar u op dat moment bent zodat u snel en makkelijk het vervolg van uw fietsroute kunt uitstippelen. Na elke bocht wordt u verrast door een prachtig natuurgebied, weiland of een karakteristieke houtwal.

In uw huisje ligt een informatiemap voor uw klaar waarin u veel informatie zult vinden over bezienswaardigheden en wandel- en fietsroutes in deze mooie omgeving.