Reviews van bed en breakfast Ons Eigen Plekje in Vragender

ervaringen over
de bed & breakfast

Graag verzamelen wij ervaringen, recensies, maar ook leuke tips. We zetten onszelf iedere dag in voor de bed and breakfast en halen veel waardering uit tevreden gasten. De vele beoordelingen die we teruglezen in ons gastenboek doet ons dan ook erg goed! Blijft u binnenkort ook overnachten? We zouden het heel leuk vinden als u dan ook een beoordeling achterlaat.

We vonden het een geweldig weekend en wat lieve mensen Jolanda en Raymond ze zorgen dat je het naar je zin hebt. Dit is geweldig om een weekend bij hun door te brengen.

Brigitte en Cel Lemmens
Hartverwarmend ontvangst. Goed verzorgde accomodatie, waar niks ontbreekt. Voorzien van een geweldig ontbijt. Betrokken gastvrouw en gastheer, wat wil je nog meer!

Francien Bongers

Eind januari heb ik samen met twee anderen één nachtje geslapen in de bed & breakfast van Jolanda. Wij hebben genoten van haar gastvrijheid. De bed & breakfast is sfeervol ingericht, prachtige douche/toilet. Heerlijk boxspring bed. Alles is heel netjes afgewerkt en er zijn fraaie materialen gebruikt. Dat geldt ook voor beddengoed, handdoeken en de inrichting van de keuken. Het ontbijt was ook prima, veel keuze. Zodra ik weer eens in de buurt ben, kom ik zeker heel graag nog eens.Andorra Feskens


Tess

recensie